ons team

Anti burn out training Leiderschapstraining“Ik geloof in de persoonlijke kracht van mensen”

Ik help mensen hun persoonlijke kracht te (her)ontdekken en te ontwikkelen, en de natuurlijke pure kracht van een paard helpt me daarbij!

Een krachtig team of organisatie benut en waardeert de unieke kwaliteiten van de teamleden.  Met het streven naar de juiste mensen op de juiste plek, bloeien mensen niet alleen persoonlijk maar bloeit een organisatie als geheel!

 In de verschillende functies van adviseur, coach, project- en lijnmanager bij commerciëel adviesbureau Royal HaskoningDHV heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaankeuzes, re-integratie en outplacement, de aansturing van teams en het bijdrage aan strategie en innovatie van een organisatie.

De drijfveer van mensen en de invloed van de omgeving op het gedrag van mensen boeien mij zodanig dat ik me meer en meer op het coachen van professionals en trainen van (management) teams ben gaan toeleggen. In mijn vrije tijd ben ik al jaren actief in de paardensport. De sport maar ook het omgaan met paarden is voor mij de ideale ontspanning.

Het was voor mij dan ook een bijzonder inspirerende ontdekking hoe goed een paard ons gedrag, intenties en gevoelens spiegelt en aangeeft waar ons functioneren in een breder systeem beter kan. Dat je het natuurlijk gedrag van paarden kan gebruiken om als mens, team en organisatie te ontwikkelen en te groeien.persoonlijke kracht

Naast ervaringen uit de praktijk hebben de opleidingen systemisch coachen met inzet van het paard bij bureau Wind (2010), inclusief verdiepingsmodule teamontwikkeling (2013) en de focusstudie organisatie-psychologie bij de Open Universiteit (2011) mijn kennis hierin verder verdiept.

Bij workshops en teamsessies wordt vaak met 2 coaches gewerkt. Afhankelijk van de vraag en de opzet van de sessies werkt Akkers Training en Coaching samen met andere trainings- en coachingsbureau’s.

Met een aantal van deze bureau’s kun je kennis maken op deze pagina.

Met mij kun je kennismaken per telefoon of mail en natuurlijk live met de paarden in de paardenbak!

Met Vriendelijke groet,

Wendy Akkers

Reacties zijn gesloten.