de paarden

In principe kunnen we bij het coachen en trainen werken met alle gezonde paarden.

Een lekker in zijn vel zittend paard is sensitief, nieuwsgierig en staat vrij en open voor ons als mens. Uiteraard houden we rekening met het eigen karakter van de paarden en de te geven training.

Zo is het bij leiderschapsoefeningen prettig om te werken met paarden die van nature een positie ergens in het midden van de kudde hebben, omdat zij zowel bereid zijn te volgen als te leiden. Bij een oefening met meerdere mensen letten we erop dat het paard gewend is met veel druk(te) om te kunnen gaan.

Kortom, we kiezen onze paarden zorgvuldig uit en stemmen deze af op training en deelnemer.

Vaak heeft de deelnemer direct een voorkeur voor een paard en meestal is dit ook niet zonder reden!

Bij Akkers Training & Coaching in Overasselt beschikken we over de volgende paarden:

Fire

Fita

Fitalia is verstandig, sensibel en alert. Een merrie, waarop je kunt bouwen.  Zij is een KWPN-merrie van 9 jaar, en wordt momenteel in de M-dressuur uitgebracht.  Fire is eveneens een 9 jarige merrie. Zij is nieuwsgierig, vriendelijk en altijd vrolijk en fanatiek. Zeker met springen is zij niet te stuiten!

Daarnaast werken we met paarden van onze vaste samenwerkingspartners, te weten de fijne 7 paarden bij Firenze Horse & human in Ermelo en de stal vol Friese paarden bij Marliescoaching. De accommodaties elders in het land, kiezen we uit op locatie, accommodatie maar bovenal (het welzijn van) de paarden. In de fotogallery vind je onder andere foto’s van de paarden van de accommodatie Buitengein in Abcoude. Onze eigen paarden, te zien op de foto’s op deze website, alsmede de paarden en pony’s op andere trainingslocaties kunnen bij de training- en coachingssessies ingezet worden.

Reacties zijn gesloten.