de paarden

In principe kunnen we bij het coachen en trainen werken met alle gezonde paarden.
Uiteraard zijn paarden met een trauma niet geschikt bij ons werk.

Een lekker in zijn vel zittend paard is sensitief, nieuwsgierig en staat vrij en open voor ons als mens. Uiteraard houden we rekening met het eigen karakter van de paarden en de te geven training.

Zo is het bij leiderschapsoefeningen prettig om te werken met paarden die van nature een positie ergens in het midden van de kudde hebben, omdat zij zowel bereid zijn te volgen als te leiden. Bij een oefening met meerdere mensen letten we erop dat het paard gewend is met veel druk(te) om te kunnen gaan.

Kortom, we kiezen onze paarden zorgvuldig uit en stemmen deze af op training en deelnemer.

Vaak heeft de deelnemer direct een voorkeur voor een paard en meestal is dit ook niet zonder reden!

Bij Akkers Training & Coaching in Overasselt beschikken we over de volgende paarden:

Paarden Coaching Moira

Moira

2016-06-05-PHOTO-00000587

Nakita

Moira, de leidende merrie in onze kudde, is verstandig, stabiel, sensibel en alert. Een merrie waarop je kunt bouwen. Zij is een KWPN-merrie van 21 jaar, heeft in de M-dressuur gelopen en springt goed en met veel plezier. Tegenwoordig wordt zij met name recreatief gereden en is enorm populair bij teamtrainingen en personal coaching. Up to date, onze speelse ruin, is sensibel, speels en een tikkie eigenwijs. Hij wil in een gekke bui de kudde nog wel eens in beweging zetten! Hij is een KWPN-ruin van 15 jaar en werd fanatiek gereden in de L2-dressuur. Extreme, de black beauty van het gezelschap, een merrie van al 32 jaar. Een erg lieve vriendelijke actieve merrie die nu van haar pensioen geniet. En last but not least, onze 11-jarige NRPS-pony Nakita. De kleinste maar zeker ook de dapperste van het stel. Onafhankelijk,nieuwsgierig en zelfstandig en zeer geschikt voor teamoefeningen. Ze heeft al verschillende jonge ruiters opgeleid. Dressuur, springen, buiten rijden;  alles vindt ze leuk!

Daarnaast werken we met paarden van onze vaste samenwerkingspartners, te weten de fijne 7 paarden bij Firenze Horse & human in Ermelo en de stal vol Friese paarden bij Marliescoaching. De accommodaties elders in het land, kiezen we uit op locatie, accommodatie maar bovenal (het welzijn van) de paarden. In de fotogallery vind je onder andere foto’s van de paarden van de accommodatie Buitengein in Abcoude. Onze eigen paarden, te zien op de foto’s op deze website, alsmede de paarden en pony’s op andere trainingslocaties kunnen bij de training- en coachingssessies ingezet worden.

Reacties zijn gesloten.