Reacties van deelnemers

 Quotes:

Gerda Venema – 

“Het was erg leuk en gevarieerd; in korte tijd hebben we veel gedaan, zowel individueel als met ons team. De persoonlijke analyses waren treffend, mooi om te zien hoe het paard op iedereen heel verschillend reageerde. En als team blijft me bij dat het goed is om nog meer de dialoog aan te gaan, van mens tot mens en niet van trainer tot mens. Het heeft me zeker geïnspireerd en ik heb het ook mensen in mijn omgeving aanbevolen”

 

Paul Heuijerjans – 

“Ik heb genoten van een prachtdag. Bijzonder en warm. Nooit geweten dat een paard zo bijzonder is. Heel bijzondere directe, krachtige training, met name door de koppeling naar je eigen doel /waar het jou om gaat. Geleerd dat iedereen zijn eigen manier heeft van contact maken en dat elke manier ok is zolang je maar congruent bent”

 Een deelnemer aan een teamtraining (anoniem):

“Origineel en verassend, ondanks de regelmatige omgang met paarden was dit weer een hele nieuwe dimensie voor mij met mooie inzichten. Het was een bijzondere ervaring en tevens verhelderend.Jij hebt voor mij echt paardenkracht !”

 

Toon Slijpen, politie Limburg Noord

“Zowel de heftige reactie van het paard op mij maar ook de opstelling met de collegae in de bak was treffend. Het was in één woord verassend; zowel wat betreft de natuurlijke aanleg van een paard voor dit “gebruik”, maar niet minder verrassend was de reactie van het paard op mij. Ik zag dit gedrag eerder bij een van mijn paarden. Nu weet ik de oorzaak.”

“Het was indrukwekkend te zien hoe verschillend hetzelfde paard reageerde op de individuele leden van mijn team en hoe zij dat gedrag van zichzelf en elkaar herkenden”

Gert Sanders, gemeente Helmond, teammanager Verkeer en Vervoer

“Het was indrukwekkend te zien hoe verschillend hetzelfde paard reageerde op de individuele leden van mijn team en hoe zij dat gedrag herkenden. Bij de teamsessie gaf de reactie van het paard me inzicht in de houding en overtuigingen van mijn team, waardoor we daarna verder konden met de vraag waar wij als team nu eigenlijk echt voor staan. “

Lonneke Bekkers, Teamleider vergunningen, ARCADIS

“Zodra ik weer in mijn valkuil dreig te stappen denk ik terug aan wat het paard me deed beseffen en weet direct weer wat me te doen staat!”

Johanna Minnaard, adviseur bij Rijkswaterstaat

“Bijzonder om te ervaren hoe een paard reageert op je gedrag en gevoel. Het maakte me bewust van onbewuste processen. Hoewel ik het van tevoren best spannend vond, heb ik mij geen moment druk gemaakt om het feit dat het paard zo dichtbij kwam. Door de heldere toelichting, rust en juiste vraagstelling weet Wendy een sfeer te creëren waar ruimte is voor plezierig leren.”

 
 

Reacties zijn gesloten.