personal coaching

Vraag jij je het volgende wel eens af?

  • Personal Coaching

    Hoe maak ik keuzes in mijn loopbaan?

  • Heb ik leiderschapskwaliteiten?
  • Hoe kom ik over op een ander?
  • Hoe ga ik beter om met situaties die ik moeilijk vind.
  • Hoe kan ik omgaan met weerstand?
  • Ik zou wat vaker duidelijke grenzen willen stellen, maar hoe doe ik dat?
  • Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?

Het paard laat je ervaren wat je beweegt en wat echt belangrijk voor je is! Vanuit die ervaring kun je leren en ervaren dat je drempels en voor jou moeilijke situaties kunt overwinnen door dicht bij jezelf te blijven en je innerlijke kracht op een positieve manier in te zetten. Het paard laat je feilloos voelen waar het écht om gaat. Verrijkt en versterkt verlaat je de paardenbak.

Individuele coaching
Een personal coachingstraject waarbij het paard in één of meer sessies ingezet wordt om verdergaand inzicht te krijgen in uzelf, uw vraag en de oplossing. Omdat het paard reageert op hetgeen waar de meeste “druk” op staat, leidt een eerste coachingsontmoeting met het paard ons direct bij de kern van de verandervraag.

Systemisch coachen

Omdat een paard erg sensibel reageert op de systeemdruk is hij een waardevol element in familie- en organisatieopstellingen.

Loopbaanbegeleiding

Welke banen passen bij me? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde moeilijkheden aan in een baan? Waar ligt mijn kracht, waar ligt mijn passie en hoe kan ik deze optimaal inzetten in een baan?

Deze en andere loopbaanvragen kunnen eenvoudig in de paardenbak uitgewerkt worden.

IMG_2944 klein

Ontmoet de spiegelende kracht van het paard

Reacties zijn gesloten.