Ontdekken-en-verder-brengen

Workshop “Ontdekken en Verder Brengen”

Deel in de kracht van het paard en kom dichter bij jezelf dan je ooit bent geweest!

Het paard laat je ervaren wat je beweegt en wat echt belangrijk voor je is! Vanuit die ervaring kun je leren en ervaren dat je drempels en voor jou moeilijke situaties kunt overwinnen door dicht bij jezelf te blijven en je innerlijke kracht op een positieve manier in te zetten.

Het paard laat je feilloos voelen waar het écht om gaat. Verrijkt en versterkt verlaat je de paardenbak.

Als vast onderdeel staat bijna maandelijks de workshop Ontdekken en Verder Brengen op de agenda. Deze workshop van een halve dag omhelst individuele coaching in een kleine groep van 4 tot 6 personen, waarvoor een ieder zich individueel kan inschrijven.

Door een coachingsvraag te benaderen op gedrags-, intrapsychisch en/of systemisch niveau kan elke deelnemer zelf ervaren wat een paard kan betekenen bij zelfinzicht en het gebruiken van je innerlijke kracht. We werken hierbij in kleine groepen, waarin iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en men tevens leert van de ervaring van de anderen. Een workshop die voorbij je comfortzone gaat, maar vooral constructief, opbouwend is en je echt iets gaat brengen!

Familieopstelling

Individuele workshop met gezamenlijke teamopdracht

Deze workshop wordt samen met Annet van Beek (Firenze Horse & Human) gegeven en vindt beurtelings in Overasselt of in Ermelo plaats. De kosten bedragen € 95,– p.p. Meld je je met 2 personen aan dan kost de workshop €85,- p.p. Meld je met 4 tot 6 personen aan dan zijn de kosten €75,- p.p. In dit laatste geval werken we met een besloten groep, eventueel op een andere datum.

In de workshop blijven we met beide benen op de grond en ervaring met paarden is niet noodzakelijk. Stevig schoeisel en lekker zittende vrijetijdskleding is handig.  

De data zijn te vinden in de agenda

Meld je aan via: akkerstraining@gmail.com of het inschrijfformulier

Reacties zijn gesloten.