Kennismakingsworkshop Teamontwikkeling

DSC_6272DSC_6416Kennismakingsworkshop Teamontwikkeling voor managers

– Ervaar de pure kracht van het paard bij teamontwikkeling –

Graag laten we u ervaren wat het natuurlijk spiegelend gedrag kan betekenen voor de ontwikkeling van uw team of organisatie.

 Na een teamontwikkeldag met het paard weet u:

  • welke (verborgen) talenten je in je team hebt en op welke manier het team het meest succesvol kan samenwerken. 
  •  wat de belangrijkste verbeterpunten in het team of de organisatie zijn en hoe je deze kunt aanpakken.
  • Wat je gezamenlijke doel en focus is of wordt; wat de leidende principes en kernwaarden in je organisatie of team zijn, wat het team bindt en waar het team voor staat.
  • Welke natuurlijke posities er in het team zijn en hoe je hier maximaal gebruik van kunt maken.
  • Hoe je als team sterk kunt staan ten aanzien van externe invloeden uit je omgeving.
  • Hoe je als team overkomt op je omgeving

​Tijdens de kennismakingsworkshop kunt u zelf op een laagdrempelige manier ervaren op welke wijze het paard ​vanuit zijn natuurlijke gedrag op eerlijke en op pure manier reflecteert op ons gedrag, houding en intenties.

Voor 25 euro kunt u aan de workshop van een dagdeel deelnemen.

Zie de agenda voor de volgende kennismakingsworkshop Teamontwikkeling en schrijf u in!

logo1   firenze horse en human

 

Akkers Training & Coaching en Firenze Horse & Human werken vol passie en enthousiasme al jarenlang samen op het gebied van teamontwikkeling en organisatieopstellingen met inzet van het paard.

Samen staan ze voor professionaliteit, respect en vertrouwen; Vanuit passie naar de drijfveren en talenten van mensen staan ze voor een ideale leeromgeving waar je met hulp van het paard dichter bij jezelf komt dan je ooit bent geweest; prikkelend, grensverleggend en uitdagend en tegelijkertijd plezierig, constructief en met blijvend resultaat.

  “Het was indrukwekkend te zien hoe verschillend hetzelfde paard reageerde op de individuele leden van mijn team en hoe zij dat gedrag herkenden. Bij de teamsessie gaf de reactie van het paard me inzicht in de houding en overtuigingen van mijn team, waardoor we daarna verder konden met de vraag waar wij als team nu eigenlijk echt voor staan. “ 

“Zowel de heftige reactie van het paard op mij maar ook de opstelling met de collegae in de bak was treffend. Het was in één woord verrassend; zowel wat betreft de natuurlijke aanleg van een paard voor dit “gebruik”, maar niet minder verrassend was de reactie van het paard op mij. Ik zag dit gedrag eerder bij een van mijn paarden. Nu weet ik de oorzaak.”

 

Reacties zijn gesloten.