Faalangst training voor jongeren met MarliesCoaching


Is uw kind tussen de 6 en 14 jaar oud, legt hij/zij de lat vaak te hoog, heeft hij/zij (faal)angst en/of kan zijn/haar zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?

Kom dan op een ontspannen, leuke laagdrempelige manier ervaren wat het effect van het werken met een paard hierin kan zijn. In de training staat pony of paard centraal, en daarnaast maken we ook gebruik van diverse methoden zoals coachingskaarten en Meichenbaum. We bieden uw kind een training op maat waarbij het vooral gaat om ervaren en waarbij tempo en benadering volledig wordt afgestemd op de persoonlijke situatie van uw kind.

Akkers Training & Coaching werkt voor deze training samen met MarliesCoaching. Marlies is pedagogisch opgeleid en is een professional op het gebied van onder andere jongeren met autisme en angststoornissen.

We werken in 2 leeftijdsgroepen met elk maximaal 4 deelnemers:

Groep 1: 6 t/m 12 jaar (groep 3 t/m groep 8)
Groep 2: 12 t/m 14 jaar (groep 8 t/m 2e klas)

Als ouder kent u, uw kind het beste. Daarom overleggen wij voorafgaand aan de training uitgebreid met de ouder(s) om de training zo veel mogelijk op maat aan te kunnen bieden.

Korte programma omschrijving:

Training 1: contact maken, communicatie, zelfvertrouwen vergroten, leiding durven nemen
Training 2: zelfvertrouwen vergroten, reflectie, grenzen aangeven
Training 3: samenwerking, reflectie, positief denken en uitspreken
Training 4: evaluatie, opfrissing, toepassing op meerdere situaties (deze sessie wordt het best ongeveer twee maanden na training 3 gepland)

Iedere training duurt 1,5 uur. De investering voor het complete programma bedraagt slechts €159,- per kind.

Bij belangstelling neem contact met ons op via akkerstraining@gmail.com of info@marliescoaching.nl 

Reacties zijn gesloten.