Akkers Training en Coaching

Wendy Akkers

Wendy Akkers Coaching en Training

Wendy Akkers

Als adviseur, procesmanager en lijnmanager bij een commercieel adviesbureau heb ik ruime ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaankeuzes, re-integratie en outplacement, de aansturing van teams en het bijdragen aan de strategie van een organisatie.

De drijfveer van mensen en de invloed van de omgeving op het gedrag van mensen boeien mij zodanig dat ik me meer en meer op het coachen van professionals en trainen van (management) teams ben gaan toeleggen.

Naast ervaringen uit de praktijk hebben de opleidingen systemisch coachen met inzet van het paard bij bureau Wind (2010), inclusief verdiepingsmodule teamontwikkling (2013) en de focusstudie organisatie-psychologie bij de Open Universtiteit (2011) mijn kennis hierin verder verdiept.

In mijn vrije tijd ben ik al jaren actief in de paardensport. De sport maar ook het omgaan met paarden is voor mij de ideale ontspanning.

Een kennismakingsworkshop systemisch paardencoachen bureau Wind heeft mij anders naar paarden leren kijken en was de eerste aanzet om me verder te verdiepen in de kracht van het paard bij het coachen en trainen van mensen.

Voor mij komen twee werelden en twee passies samen, het coachen van mensen en de omgang met paarden; dit samen biedt mij een verassende wereld van interessante inzichten en belevingen.

Onze eigen paarden, alsmede de paarden en pony’s op andere trainingslocaties kunnen bij de training- en coachingssessies ingezet worden.

Afhankelijk van de vraag en de opzet van de sessies werkt Akkers Training en Coaching samen met andere trainings- en coachingsbureau’s. Met een aantal van deze bureau’s kun je kennis maken (via de links) op deze pagina.

Annet van Beek:
www.firenze.nu
http://nl.linkedin.com/pub/annet-van-beek/b/b02/372
Marlies van Rossum:

marliescoaching.nl

Reacties zijn gesloten.